Fotograf Birgitta Norrman

Webbsideutbildning 20131114

Webbsideansvarigeutbildning höll Reumatikerförbundets webbansvarige Erik Sundin i, ABF:s lokal i Trollhättan kl 10.00-15.00.

Vi gick igenom vad vi har gjort tidigare som webbsideansvariga. Lagt in Titel, ingress och brödtext. Vi fick göra en rubrik, ingress, tagg, bild. bilaga och händelse. När Erik kom vid lunch eftersom SJ:problem så fick vi testa avancerat och det gick hem hos oss alla. Mycket nytt och vi fick lära oss hur vi kan styra om bilden på styrelsen som vi ville ha den. Vi fick in mycket lärdom på väldigt kort tid. Stort tack till Erik Sundin som gjorde eftermiddagen så lärorik och intressant.