Fotograf Birgitta Norrman

Representantskapsmöte 23 mars 2014

Repskapet idag vår Ordförande MonicaNordh-Halldén blev omvald i 2 år till. Mycket bra arbetat Monica. Tack för att du ställer upp och gör våra möten och kurser så trevliga.

Idag 23 mars 2014 kl 11.00 på Quality Hotel i Vänersborg ställde Bo Jonsson från förbundet upp för 3:e gången. Mycket bra framfört repskap. Kurt Jörgensen omvaldes som kassör. osv. Underhållningen var fanstastisk, mycket goa skratt. Valberedningen Rebecca Pandora-Friedman hade ordnat ihop nya valen mycket bra. Så nu får vi ta nya tag.