Enkät om Reumatikerförbundets värdegrund

I dagarna skickas ett remissmaterial ut till våra förtroendevalda som handlar om vår värdegrund. Hur vill vi jobba i framtiden? Vad ska vår vision vara? Vilka frågor är viktigast?

Det här vill vi naturligtvis att så många som möjligt av våra medlemmar är med och tycker till om. Därför lägger vi ut enkäten på webben.

Vi vill gärna att du som inte är medlem också svarar på enkäten!

Enkäten hittar du här

Sista dag för att svara är den 22 april! OBS - Detta gäller även er som skickar in svaren från remissmaterialet med vanlig post.